Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012

"ΚΕΡΑΤΟ-ΦΥΛΗ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ" ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ !

Μου εξιστόρισε ο Στεφανιώτης Γέρο Τζιμάρας (Δημήτριος Μπαλάφας του Αθαν.) μιά σπουδαία μαρτηρία, ότι όταν ήταν μικρός 14- 15 χρονών το 1949 και εργαζόταν στα σκλαβοπάζαρα της Βόχας Κορινθίας σε ένα ελαιοτριβείο στο Ζευγολατιό, κάποιος Αρμένης επιστάτης , μόλις τον έβλεπε τον περιέπαιζε λεγοντάς του «Κερατο-φυλέτ -Κερατο-φυλέτ ,(Κερατο-φυλή)»
Τι; Μνήμη είχε από τον προγονό του Αρμένη τον «Νίκων τον Μετανοείτε» που έτσι θα πρόβαλε, με κέρατα τον εαυτόν του πάνω στους Έλληνες Προγόνους  και θα τους έσφαζε ή τι;  Μετέφερε την κατάρα του προγόνου του να εγκατασταθούν κέρατα-Ανεμογεννήτριες με το ζόρι στους Στεφανιώτες και στα βουνά τους.(Επειδή το έν-θεό αρσενικό-θύλικο  Μανητάρι "Μύκης-Μυκήνη"που έφαγε ο Περσέας δεν φύτρωσε στον τόπο του; . Τι σχέση ομογάλακτη-γενοκτονοτική είχε με τους γκρίζους λύκους και !) 
Φαίνεται ότι ο «Μετανοείτε» και εκεί στον Ταϋγετο που έδρασε θα αλλοίωσε και τα μυνήματα που έπερναν οι Στεφανιώτες.

Ανάρτηση 019.
((. Αγνάντευε από το χωργιό και από όλα τα μέρη της  οροσειράς Τρίκορφο(Τρητός) -Νυμφαίο(Νυφίτσα) τη χιονισμένη κορυφή του Ταϋγέτου που καθρέπτιζε από τις αχτίνες του ηλίου στέλνοντας του μηνύματα προγόνων περί του δικαίου «ΓΗΝ και ΥΔΩΡ»)).
 (( Άφησε τον ναό του άγιου «Νίκου» - «Νίκων» να έλθη ΄΄εις έδαφος΄΄ εκεί στα «αμπέλια» Τι του έκανε; (Εκτίμηση των Καθηγητών Ερευνητών ,Ιωνν. Παπαχρήστου και Μιχ. Κορδώση  ότι ο Νίκων ο Μετανοείτε έδρασε στην περιοχή τον 9ο αιώνα μ.χ.)
       Βλαστημούσε κατά παράδοση υπερβολικώς χωρίς να ξέρει και να ξέρουμε γιατί !))


850-860μ.χ.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Ταράσιος πέτυχε με την φωτιά και το σπαθί ο Αρμένιος προσηλυτιστής και "άγιος" Νίκων, γνωστός και ως Νίκων ο Μετανοείτε, προσωνύμιο που του έμεινε καθώς επαναλάμβανε διαρκώς την λέξη μετανοείτε. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο εν λόγω προσηλυτιστής έχτισε τις πόρτες των εκκλησιών πολύ χαμηλές ώστε όταν εισέρχονταν μέσα οι "νεοφώτιστοι" Λάκωνες να σκύβουν ταπεινά το κεφάλι τους. Έτσι στα μέσα του 9ου αιώνα παύει η τελευταία λατρεία των Ελλήνων Θεών στα ιερά χώματα της πατρίδας μας.
======================================================================
Από το βιβλίο του Β. Ρασσιά "ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ"
http://www.mythologia.8m.com/ 

-----------------------------------------------------------------------
"Αφού γλυτώσαμε απ΄αυτή την περιπέτεια πάει ένας Αρμένης και με προδίδει ότι φορούσα χρυσά δόντια.
    Έρχεται ένας τσαούσης με τον Αρμένη μαζί. Είχαν μιά τανάλια και ένα σκεπάρνι, με ρίχνουν κάτω και πιάνει ο Αρμένης και μου βγάνει τα δόντια. Αλλά πάλι ήμουν ευχαριστημένος που γλύτωσα την ζωή μου. Για δώρο που μου πήρε τα δόντια μου έφερε ένα ζευγάρι τσόκαρα." (Μαρτυρία Παναγιώτη Μαρσέλου - Έκδοση "Η ΕΞΟΔΟΣ" του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών)
     Έτσι ξεδόντιαζε τους "Παγανιστές" Έλληνες Προγόνους   ο Αρμένης ''Νίκων'' και άφησε παρακαταθήκη στους απογόνους του;
----------------------------------
"οδόντος αντί οδόντος" και "οφθαλμός αντί οφθαλμού" ! (Οι Αρμένιοι γενοκτονήθηκαν από τους Τούρκους)


Υ.Γ. Παρατίθεται Κείμενο που μου εστάλει από Συν- Έλληνα

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα
(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);
Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν  θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...
Κατάλαβες  τώρα   γιατί  σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί. Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.
Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου,τον ιδρώτα σου, με αέρα;  Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την... "ελεύθερη αγορά"; Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα τής Γερμανίας. Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες... διατροφής. Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι «αλήτες» μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους. Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου; Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο - και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων. Κατάλαβες τώρα γιατί αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό; Θέλεις 20 ευρώ πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε "όμορφο" που παριστάνει τον... εργολάβο. Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα... χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των... σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα. Κατάλαβες τώρα γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο... "δημόσιο"; Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους... "εποίκους". Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα... 70 του;
Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό προωθούν την... υπογεννητικότητα. Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες οικογένειες" του τόπου. Έτσι, στο θέατρο που λέγεται... Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι... θεατρίνοι. Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά; Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ, για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο. Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη. Αγαπητοί φίλοι. Αν βρείτε το παραπάνω κείμενο ενδιαφέρον και πραγματικό, παρακαλείσθε να το προωθήσετε.
Στις μέρες που ζούμε η ενημέρωση είναι μια μορφή αντίστασης που μας την προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία την οποία και χρησιμοποιούν κατά κόρον οι εξωθεσμικές δυνάμεις που δρουν πάντα στο...σκοτάδι...