Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΜΝΗΣΟ ΤΩΝ ΑΠΕΧΘΩΝ ΑΡΧΕΚΑΚΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ!("Κατάστιχο χρεών" Αναστ. Ε. Ριζόγιαννη 1949-50)


Τα διαχρονικά (οριζόντια!) χρέη διαγράφονται(Σταυρώνονται!) στιγμιαία (κάθετα!) με χιαστή (Χ) γραμμές!       Το μόνο χρέος που αναγνωρίζουν οι Έλληνες είναι το της «εμπορίας» του σχοινιού και του σαπουνιού που χρειάζονται για την ανόρθωση στην αιώρα(κρεμάλα) των ΥΒΡΙΣΤΩΝ των!  Οι  χαμερπείς(οριζόντιοι!) απόλυτοι ΥΒΡΙΣΤΕΣ(ΑΡΧΕΚΑΚΟΙ) με τα πολλά πρόσωπα των επί μέρους ΥΒΡΙΣΤΩΝ, οι εγκέφαλοι, οι ηθικοί αυτουργοί, οι φονιάδες, διά της Νεμέσεως, ορθώνονται(καθετοποιούνται !) στιγμιαία στην κρεμάλα (¨Ανταίος¨- - αιώρα!).

========================================================
Τα παρακάτω λόγια του Κίσσινγκερ (από συνέντευξή του τον Ιανουάριο 2012) θα πρέπει να τα έχουμε μπροστά μας κάθε μέρα. Κάτι σαν το "Δέσποτα Μέμνησο των Αθηναίων".  

Ο Κίσσινγκερ να σας λέει : "Θα καταστραφείτε...θα πεθάνετε...θα κυριαρχηθείτε..."
Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”. Μία ερμηνεία που είτε προέρχεται από ένα μυαλό που δεν λειτουργεί, είτε προέρχεται από έναν άνθρωπο που ξεδιάντροπα ανακοινώνει την έναρξη μίας τεράστιας καταστροφής μέσω του πολέμου, προκειμένου η Νέα Τάξη να κυβερνήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη, έχοντας την απόλυτη εξουσία, την απόλυτη δύναμη και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές στη διάθεσή της.
Στή συνέντευξή του τόνισε:
«Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ. Δώσαμε (οι ΗΠΑ) το δικαίωμα στην Κίνα και τη Ρωσία να αυξήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη. Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι σκληρός και ο νικητής μόλις ένας, εμείς. Η Ε.Ε γνωρίζει καλά τι έρχεται και βιάζεται να δημιουργήσει ένα σχηματισμό τύπου υπερ-κράτους που θα τις δώσει ευκαιρίες αλλά κυρίως θα εγγυηθεί την επιβίωσή της.
Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και όπλα για να αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων. Αν ανήκετε στην ελίτ τότε θα υπάρχουν για εσάς ειδικά καταφύγια, ωστόσο και σε αυτά θα υπάρχει κίνδυνος.
Το σχέδιο είναι να καταληφθούν πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους. Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσία δεν θα το επιτρέψουν και κάποια στιγμή θα παρέμβουν. Αν όλα πάνε όπως τα θέλουμε η μισή Μέση Ανατολή θα γίνει Ισραηλινή.

Από τις στάχτες του πολέμου θα οικοδομηθεί μια νέα κοινωνία, μία υπερδύναμη και μία παγκόσμια κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να είναι αυτή η μοναδική υπερδύναμη».


=========================================================

         Υ.Γ.
         1.   «…….ότι θα έπρεπε να παρασχεθή ελευθερία εις την Ελλάδα να οργανώση μέχρι πέρατος του πολέμου ΑΥΤΟΝΟΜΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΤΥΠΩΔΟΥΣ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ.»  ΕΜΜ.  ΒΑΖΑΙΟΣ (Ανάρτηση 036) .

2. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι εξουσιαστές μας πασχίζουν-κόπτονται ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ .Να αρπάξουν δάνεια ( €) γιά την «υποτυπώδη αυτάρκεια των»  

3. ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ: Μίλησε το Ζόμπι Σεληνιακά, αφού δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει τα Ηλιακά!!!

4.   «Κούνια που τους κούναγε!!!»  

==================================
12-09-12
Σωτήρης Ριζόγιαννης