Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

"ΓΑΛΑ ΕΞΙΓΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑΣ ΟΡΝΙΘΑΣ" Ελλήνων.





         Η παρουσία του παραπάνω εγγράφου έχει ισχύ
         Επιστροφής (ως απαράδεκτο Ανθελληνικό "πούστικο") στο Βασίλειο της κολάσεως των Άγγλων διότι:
Κατά πρώτον: ο πατήρ μου δεν υπηρέτησε ποτέ εις τας «Βρετανικάς Ενόπλους Δυνάμεις» παρά μόνο στις Ενδόξους Ελληνικάς Ένοπλους Δυνάμεις και μάλιστα ανταξίως και ηρωϊκώς. Εάν δεν του έδωσαν αυτές διάκριση (το γνωρίζουν πολύ καλά οι Άγγλοι γιατί !) δεν μου πρέπει ως-ταπεινός άξιος- απόγονος του  να  δεχτώ σήμερα και να έχω και να επαίρομαι  οτιδήποτε σχετικό από αυτούς.
Κατά δεύτερον: Εμείς είχαμε Έλληνες Βασιλιάδες -Περσέας και! -ήσαν ελέω Θεού και όχι ελέω  "πούστιδων" όπως   οι δικοί τους και δεν είναι όμοιο Ελλήνων να εμπορεύονται «ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ» για να αργυρόνονται με  λίρες με τις εμετικές αποτυπώσεις φιγούρων βασιλιάδων των,  με τα εμετικά επακόλουθα.(Με τέτοιες λίρες τερατώθηκε ο Χίτλερ!)
 Κατά τρίτον: Έχουν στο πιάτο τους την ψυχή των "ελλήνων" εντολοδόχων τους και των “τσογλανιών” τους, όμως την  ψυχή των Ελλήνων δεν θα την έχουν ποτέ! Ο αποικιοκρατικός χορός των εδώ εντολοδόχων των  θα παρασύρει και αυτούς στο γκρεμό της κολασή τους.

Κατά άλλους λόγους: Σήμερα όλοι τους μεθοδευμένα (κάποτε- την δεκαετία του 80΄-επειδοτούσαν το ξερίζωμα των    ιερών ελαιώνων μας!) μας ευτελίζουν    καταντώντας μας και ζητιάνους ¨Νικηταράδες¨
          Βάζουν τους εντολοδόχους τους εδώ να μιμηθούν πάλι τον ΄΄δύσοσμο φουστανελά του Παρισιού΄΄ Κωλέτη (τον εμπνευστή  των εμφυλίων και της "Μεγάλης Ιδέας" της Μικρασιατικής καταστροφής) και το Αγγλικό τομάρι Μαυροκορδάτο και!
      « Έβγαλαν σε δημοπρασία τα φουστάνια και τα εσώρουχα της γυναίκας του Ζαϊμη, αισχρολογούντες και χλευάζοντες τα γενόμενα».*  (* Φ. Φωτάκος)

και ζητούν πάλι από το Λαό μας!

((-σουσάμι ψητόν εις την σούβλαν,
-αυγά ψητά εις την σούβλαν,
-γάλα εις την σούβλαν,
-ψητόν και ζάχαρι,
-ελιαίς τηγανισμέναις,
-χαβιάρι έγκαιρον δια την όρεξιν)) Φ. Φωτάκος

((-γάλα εξιγμένον από τας όρνιθας
 -τυρόν από λαγωούς)) Α. Φραντζής

         και δεν πέρνουν ακόμα απάντηση Ελληνική:
        - « Κατ΄ εξαίρεση «ελιαίς τηγανισμέναις» έχουμε!  αλλά θα πρέπει να ζητήσετε συγνώμη και όχι μόνο ,για τα δεινά που μας φορτώσατε διαχρονικά με τα «πούστικα» δάνεια σας ή δε άλλως θα “ θα τηγανισθήτε εσείς”!»*          
          *(Ανάρτηση 019)  Έτρωγε κατά παράδοση ελιές τηγανητές και μαζί με τον Κολοκοτρώνη και έβλεπε τον στρατιώτη του να παθαίνει καρδιακή προσβολή  από ντροπή όταν ζητούσε συγνώμη μπροστά σε όλους τους στρατιώτες γιατί περιέπαιξε την νοικοκυρά που τις ετοίμασε.(Το εξιστορούσε  ο Γέρο-Σιαμούρης Σπ.) (Τις ελιές τηγανητές τις ζητάγανε οι    Ρουμελιώτες κατά τον εμφύλιο ,όπως και γάλα από τις κότες – Βιβλίο Τα ψιλά γράμματα της Ιστορίας, Θεόδ. Δ.Παναγόπουλος).

         - «Επίσης έχουμε αντί για «γάλα εις την σούβλαν» να σας δώσουμε “εντολοδόχους αρχεκάκων εις την σούβλαν” !»  

          -    «Επίσης δεν δεχόμαστε να κουρευόμαστε «πούστικα» (κούρεμα δανείων!) και   σαν τις  αλεπούδες θα στρίβουμε από τις ορδές των “κωδωνοφορούντων  κυνών” σας, κατά το   βάρβαρο σας "κυνήγι της αλεπούς! "» *
*( Ανάρτηση 020) Κατά διαταγήν του Διοικητού οι λόχοι να κόψουν τα μαλιά των ,ο δε λόχος μας τα έκοψαν όλοι πλύν εγώ λόγω ότι έσριβα σαν την αλεπού.- Από το ημερολόγιο πατρός 1935)

Υ.Γ.
ΕΝ ΑΡΧΗ τα πνευματικά μας δικαιώματα  και μετά ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !