Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΕΤΣΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Ρε αλήτη, ρε εγκληματία που λίγο απέχεις από την δολοφονία ρε βρομερό υποκείμενο πως τολμάς και κυκλοφορείς πως εκτίθεσαι ως εμετικό τσουβάλι σε δημόσια θέα; κωλόγερε.
 Δαγκώνεις ύπουλα το ξέρουν όλοι, παροιμία έγινε ,περιρρέει «όλα τα σκυλιά δαγκώνουν αλλά το σκυλί του…….δαγκώνει ύπουλα».
                  ΟΡΣΕ -Να μη στα χρωστάω.
 Ρε δύσοσμε ρε συμμορίτη  με τα συμμοριτάκια σου με τα κωλόπαιδα  σου τα ανώμαλα σου και τους βρομερούς συγγενείς και μη, που παίζετε πρέφα περί των ιερών και οσίων ,στο «διάολο» και πάρα πέρα όλοι σας «παλιάνθρωποι», υποκείμενα, τσογλάνια .
Ξέχυνα είναι τα δολοφονικά σου ένστικτα, κτυπάς το γέρο  με μανία να τον σκοτώσεις μπροστά σε όλους επειδή σε είπε με το πραγματικό όνομά σου «μαλάκα»!
 Ρε κεκονιαμένε  τάφε που νομίζεις θα ασπρίσης και το κουφάρι σου το περιβλημά σου, ανίερε ,επειδή σου κρατάν στασίδι στην εκκλησία, επειδή μπορείς να βγάζεις προέδρους όμοιους σου και να συμμετέχετε σε αγέλη, σε εγκληματικές οργανώσεις, σπείρες, συγγενών σπουδαιοφανών  δικηγόρων γιατρών παπάδων δημάρχων απογόνων δολοφόνων!
 Ρε ψεύτη ,αλήτη περιοπής, έχεις βριστεί δημόσια,  δεν ιδρώνει το αυτί σου; Σου αρέσει το λούσιμο αλλά στέρεψε και το φτύσμα ρε "Μπάσταρδε"!
            Φτύσου ρε, μόνο σου, βρέξου, με τα κωλοπαιδά σου μπας και ξεπλυθείτε. «Ούξου!»
Θα «δυσοσμείς» και στο τάφο σου βρομερό τομάρι.
Θα έχετε πάντα εμπρός  στη σκυλομούρι σας και στα ονειρά σας, ανοικτές παλάμες.
          Βρομόσκυλο που τολμάς να μηνύεις κι’ όλας!
(Βρισιές κατ΄αναλογία για όλη την πυραμίδα των ΄΄κωδωνοφορούντων σκυλιών".
Άς είναι και ευγνώμον  γιά το "παράδειγμα προς αποφυγή" )